Köksmästaren har ordet

Min väg in i kockyrket startade i min hemstad Bologna när jag var 14 år. Då fick jag möjlighet att hjälpa till i köket på det 4-stjärniga hotellet Gambrinus. Det krävdes passion, kärlek och många timmar i köket för att lära sig allt från grunden och utvecklas. Jag älskade varje minut och hade hittat mitt kall i livet. 

Till Göteborg via toppkök i Europa

Jag fortsatte att lära mig kockyrket på restauranger av hög kvalitet i Schweiz, Spanien och Italien. Till Göteborg kom jag år 2012 och har fortsatt utvecklas på en av stans bättre italienska restauranger. När jag fick frågan om att bli köksmästare på Fornello var valet inte svårt. Nu får jag chansen att komponera och laga äkta italiensk med smakrika råvaror från Italien. 

Lagarbete lyfter upplevelsen

En bra restaurang kräver att alla jobbar tillsammans och sporrar varandra att erbjuda gästerna en helhetsupplevelse. Där måltiden, miljön och bemötandet blir en helhet som skapar den perfekta restaurangupplevelsen. På Fornello hoppas vi att vår entusiasm och arbetsglädje märks i smaker och atmosfär. Att det bästa av Italien ska genomsyra vår restaurang. Benvenuto!

Ciao
Pasquale